Earthquake Brassband, de nummer 1 Brassband van Nederland, bestaat uit een groep gedreven jonge muzikanten die allen al vanaf zeer jonge leeftijd een enorme passie voor muziek en dans hebben. Dit is in de optredens van de winnaar van ‘the Golden Drum 2010’ goed terug te zien. Onder leiding van oprichter Riwensley Hansen komen alle individuele Caribisch georiënteerde talenten die de band telt goed tot hun recht. Samen vormen deze muzikanten de krachtige aardbevingverwekkende muziekexplosie genaamd Earthquake Brassband.

Oprichter/bandleider Riwensley Hansen verzekert u met een optreden van Earthquake Brassband van een onvergetelijke show.

Met Earthquake Brassband als hoofdproduct van EQ-entertainment Group mag u bij het boeken van deze muzieksensatie uitgaan van kwaliteit. Op uw bruiloften, verjaardagen, wijkfeesten, personeels/particuliere feesten als ook op door u georganiseerde (bedrijfs)evenementen zal Earthquake Brassband het publiek, met een combinatie van exotische klanken en tropische danseressen, tot ongekende hoogten weten te slepen.
Oprichter/bandleider Riwensley Hansen verzekert u met een optreden van Earthquake Brassband van een onvergetelijke show. De volle klanken van de blaasinstrumenten, de aanstekelijke perfect op elkaar afgestemde ritmische klanken van de denderende trommels en de verleidelijke aanblik en heupwiegende bewegingen van de prachtige danseressen zullen u nog lang na de show bij blijven.

Het team

Riwensley Hansen

Oprichter/Eigenaar

Riwensley Hansen volgt zijn innerlijke muzikale inspiratie al sinds zijn jonge jaren. Na op 10 jarige leeftijd een drumset cadeau te hebben gekregen, ontwikkelde hij zich eigenhandig. Deze muzikale zoektocht leidde er toe dat Riwensley zich al op 13 jarige leeftijd volwaardig lid van een destijds reeds bestaande brassband mocht noemen. Maar het ondernemersbloed kroop waar het niet gaan kon en de jonge Riwensley richtte op 15 jarige leeftijd zijn eigen brassband op. Hij noemde de band ‘Earthquake Brassband’. In de 12 jaar die de band nu al weer bestaat, heeft uw gastheer Riwensley zich ontwikkeld tot een ware duizendpoot. Los van zijn muzikale rol in de band, zijn directeurs functie in zijn groeiende entertainmentbedrijf en zijn rol als bevoegd docent in de educatieve vertakking van zijn bedrijf, blijft de ‘muzikant’ in deze man boven alles ‘leven’! Altijd is hij op zoek naar nieuwe uitdagingen op muzikaal gebied en interessante vernieuwende fusies. Het lijkt dan ook zijn motto om zichzelf steeds weer opnieuw te ontdekken en te verbeteren. Het prikkelt hem om nog meer te groeien en te leren. Zodat hij dit, het liefst wereldwijd, op zijn beurt weer met zijn publiek en medemuzikanten zal kunnen delen.

Onze klanten