Bruiloft

Uw bruiloft, traditiegetrouw een onvergetelijke dag waarop alles tot in perfectie moet zijn geregeld. Als bruidspaar wilt u zorgeloos van uw dag kunnen genieten. Met Earthquake Brassband als entertainment voor uw gasten verzekert u zichzelf hiervan.

Met haar explosieve, meeslepende show lukt het niemand om stil te blijven staan. Van begin tot eind weten wij het publiek als geen ander te vermaken. Uw wensen staan hierin centraal. Of u nou een verrassende aankomst wenst, of een echte showstopper tijdens uw receptie of een spectaculair vertrek. Op verzoek is vrijwel alles mogelijk.

Earthquake Brassband, an experience you will never forget!

Maar ook onze andere acts zijn niet te versmaden. Wat dacht u van onze Braziliaanse Samba danseressen. Hun show is een lust voor het oog. Van de prachtig uitgedoste kostuums, tot de lenige heupwiegende dames. Menigeen is erover uit dat zij tot de beste van de sambawereld behoren. Een veelgeboekte optie is de brassband samen met de sambadanseressen.

Tot slot willen wij nog even de aandacht vestigen op onze Caribische band. Hun uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Van salsa, bachata, merengue, ritmo kombina tot kizomba. De ervaren musici zorgen voor gezelligheid en sfeer en krijgen iedereen de dansvloer op.

Dus wacht niet langer!Boek nu