Bedrijfsfeest

Bedrijfs- en/of personeelsfeest organiseren? Earthquake Brassband hoort daarbij! Van Sales kick-off, teambuilding, personeelsfeest of jaarafsluiting. Uw wensen worden vertaald naar een mooie beloning voor het personeel.

Wij hebben de ervaring en de kennis om uw feest tot een succes te maken. Samen sterk dus! Rekening houdend met uw doelstellingen, zorgen we voor een onvergetelijk feest en stralende gezichten. Earthquake Brassband biedt op maat gemaakte programma’s voor het beste bedrijfs- of personeelsfeest. Wij maken op basis van uw wensen en budget altijd een mooie aanbieding op maat.

Earthquake Brassband, an experience you will never forget!

Maar ook onze andere acts zijn niet te versmaden. Wat dacht u van onze Braziliaanse Samba danseressen. Hun show is een lust voor het oog. Van de prachtig uitgedoste kostuums, tot de lenige heupwiegende dames. Menigeen is erover uit dat zij tot de beste van de sambawereld behoren. Een veelgeboekte optie is de brassband samen met de sambadanseressen.

Tot slot willen wij nog even de aandacht vestigen op onze Caribische band. Hun uitgebreide repertoire zorgt ervoor dat er voor elk wat wils is. Van salsa, bachata, merengue, ritmo kombina tot kizomba. De ervaren musici zorgen voor gezelligheid en sfeer en krijgen iedereen de dansvloer op.

Vul een vrijblijvende offerte aanvraag in en laat uzelf verrassen.

Wacht niet langer en informeer nu!Meer informatie

Brassband

View more

Sambashow

View more

Limboshow

View more