Shows & Acts

Wilt u graag een unieke sfeer creëren, waarbij uw gasten worden omringd door professioneel entertainment? Earthquake Brassband is uitgegroeid tot hét toppunt van Caribisch entertainment. Door de jaren heen hebben wij door de vraag van onze klanten ons aanbod behoorlijk uitgebreid. Wij zijn niet alleen in staat om een intiem verjaardagsfeest of bruiloft luister bij te zetten of de teamversterkende bedrijfsfeesten maar kunnen tevens professionele theater- of tvproducties alsmede grootse evenementen ondersteunen. Zowel nationaal als internationaal. Als klant heeft u de mogelijkheid om één act af te nemen of een volledig arrangement met een dag- of avondvullend programma. Aan u de keus. Onderstaand treft u een aantal voorbeelden aan. Mocht u toch persoonlijk advies willen, dan staan wij graag voor u klaar.

Brassband

Bekend van de Gamma en Johma Salade TV reclames, winnaar van de Golden Drum voor beste brassband van Nederland. Een waar spektakel om naar te kijken. 

EARTHQUAKE BRASSBAND, an experience you will never forget!

Interesse?

Te boeken in diverse combinaties, bijv. enkel drummers, of juist samen met blazers en/of danseressen. Van minimaal 4 tot maximaal 40 personen. Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, productpresentaties, winkelcentra, optochten, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz. Uitstekend als opening, showstopper of afsluiting in te zetten

Neem contact met ons op

Sambashow

Wilt u ook graag iets bijzonders beleven? Met onze unieke Braziliaanse Sambashow wordt het een onvergetelijke ervaring. De show is een lust voor het oog. Van de prachtig uitgedoste kostuums, tot de lenige heupwiegende dames. Menigeen is erover uit dat zij tot de beste van de sambawereld behoren.

Interesse?

Te boeken in diverse combinaties, bijv. samen met de brassband, de limboshow enz. Tevens in te zetten als hostess. Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, productpresentaties, winkelcentra, optochten, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz.

Neem contact met ons op

Limboshow

Onze limboshow zorgt voor spanning en sensatie. Deze interactieve show is een waar spektakel en echte publiekstrekker met als afsluiting een prachtige vuurshow.

Interesse?

Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, winkelcentra, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz.

Neem contact met ons op

Salsaband

Voor de echte dansliefhebbers een ware must. De avond zal doorspekt zijn met een uitgebreid swingend repertoire, waarbij het onmogelijk is om stil te blijven staan. Muziek met echte passie en betekenis. Tevens uitstekend te combineren met een salsa workshop.

Interesse?

Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, productpresentaties, winkelcentra, optochten, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz.

Neem contact met ons op

Steelband

Met de klanken van een steelband op de achtergrond waan je je gelijk in de tropen. De toon van de avond is gelijk gezet.

Interesse?

Geschikt voor: evenementen, festivals, beurzen, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz.

Neem contact met ons op

Workshops

Onze workshops zijn dé manier om de teamgeest omhoog te duwen, maar ook om een feestje te bouwen. De workshops worden gegeven in teamverband. Er zijn diverse opties: Percussie (muziek), Salsa (dans) en Zumba (sport). Vraag voor meer informatie.

Interesse?

Geschikt voor alle niveaus. Aantal personen: van 10-100 personen. Benodigd: muziekinstallatie met versterker voor een headset/microfoon. Geschikt voor: teambuilding, evenementen, festivals, personeelsfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea enz.

Neem contact met ons op

Workshops

Misschien heeft u altijd al willen weten hoe muzikaal u nou werkelijk bent. Of wellicht zou u gewoon eens een keer willen voelen hoe het is om onder bekwame ervaren begeleiding percussie te spelen of te dansen. Van de grondbeginselen die onze docenten u tijdens onze workshops op het gebied van zowel percussie als dans meegeven zal u de rest van uw leven plezier hebben.
Onze workshops zijn in de eerste plaats educatief bedoeld, echter zijn wij trots te kunnen vermelden dat onze docenten elke keer opnieuw hun kennis met zoveel enthousiasme op de deelnemers weten over te brengen dat educatie en plezier perfect hand in hand gaan.

EQ-entertainment Group verzorgt verschillende workshops dans en percussie aangepast op leeftijd en groepsgrootte. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u een ‘op maat gemaakt’ programma aanbieden. Schroomt u dus vooral niet om ons te benaderen. Vele scholen, instellingen, bedrijven en particulieren gingen u reeds voor met succesvol eindresultaat. In ons aanbod zal u zeker vinden wat u zoekt.

Arrangementen

Caribbean Brassband

$0
per year
Krachtige opening
Oorverdovende percussie
Ervaren muzikanten
Meeslepende show
Interactie met publiek
Spectaculaire afsluiting
Optioneel: Sambadanseressen

Caribbean Combo

$10
per year
Tropisch ontvangst gasten
Opzwepende sambashow
Professionele danseressen
Verrassende limboshow
Prachtige kostuums
Adembenemende vuurshow
Optioneel: Brassband of Steelband

Caribbean De Luxe

$20
per year
Waanzinnige percussieshow
Tropische steelband
Verleidelijke Sambashow
Live salsamuziek
Spetterende vuurshow
Onvergetelijke entertainment
Optioneel: Allround DJ

Workshops

$23
23
Percussie workshop
Salsa workshop
Zumba workshop
Fantastische ijsbreker
Teamgeest versterkend
Echte sfeermakers